Yksikön päällikkö, Kouvola

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Kouvolan Validia-taloon

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Työtä ihmisten kanssa

Kouvolan Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Kouvolan Validia-talossa on 40 palveluasumisen asuntoa ja yksiköstä tuotetaan ateriapalveluja, päivätoimintaa sekä kotiin vietäviä palveluita.

Olet etsimämme henkilö, jos olet työyhteisöä yhdistävä ja osallistava tulevaisuuden esimies. Toimit asiakaskeskeisesti isolla asiakasymmärryksellä sekä johdat yksikköä tuloksellisesti ja laadukkaasti. Sinulla on oikeanlainen työasenne, edistät hyvän työilmapiirin säilymistä, mahdollistat luovuuden ja olet aidosti läsnä niin asiakas- kuin tiimityöskentelyssä.

Voit vaikuttaa

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa (eduksi luemme sairaanhoitajan tutkinnon)
  • vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestehtävistä
  • johtamiskoulutusta joko erikseen tai tutkintoon sisältyen
  • aitoa innostusta kehittää vammaisten asumispalveluja.

Arvostamme vankkaa substanssiosaamista vammaisten henkilöiden palveluasumisesta/palveluista. Odotamme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökykyä sekä joustavuutta.

Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä laajat yhteistyöverkostot kehittyvällä toimialalla. Meillä saat ison työnantajan edut, kuten kouluttautumismahdollisuuksia. Tuemme työhyvinvointia mm. Edenred-liikunta- ja kulttuuriedulla. Käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä.

Yksikön päällikön työaika on kokonaistyöaika ja tehtävässä on sopimuspalkka.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Maija Väänänen p. 0400 283 672 tai maija.vaananen@validia.fi 

Voit hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 30.4.2019 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Ole nopea: haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 08.04.2019 13:00Hakuaika päättyy: 30.04.2019 22:00