Lähihoitaja, Poltinahon Validia-talo, Hämeenlinna

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Poltinahon Validia-taloon Hämeenlinnaan

LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Kyseessä on 3-vuorotyö tai mahdollisuus tehdä myös yövuoropainotteista työtä.

Työtä ihmisten kanssa

Poltinahon Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Lähihoitajan työ on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lähihoitajana olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa, joka päivä. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Teemme työtä ihmisläheisellä asenteella ja kuntouttavalla työotteella. Kaikkein tärkeintä on jokaisen arvokas elämä – ja se onkin kaikkien työntekijöidemme ykköstehtävä.

Voit vaikuttaa

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Edellytämme sinulta

  • sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaista pätevyyttä
  • lääkehoidon toteuttamisen hallintaa
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut ja kilpailukykyisen palkan. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Markku Ollinkangas p. 044 765 0828 tai markku.ollinkangas@validia.fi

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 9.5.2019 klo 22.00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Ole nopea: haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 10.04.2019 14:00Hakuaika päättyy: 09.05.2019 22:00