Lähihoitajia, Kouvolan Validia-talo

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Kouvolan Validia-taloon

LÄHIHOITAJIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2019 asti. Työt alkavat mahodllisimman pian tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on 3-vuorotyö.

Työtä ihmisten kanssa

Kouvolan Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Lähihoitajan työ on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lähihoitajana olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa, joka päivä. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Teemme työtä ihmisläheisellä asenteella ja kuntouttavalla työotteella. Kaikkein tärkeintä on jokaisen arvokas elämä – ja se onkin kaikkien työntekijöidemme ykköstehtävä.

Voit vaikuttaa

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Edellytämme sinulta

  • sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain mukaista pätevyyttä
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut: tuemme työhyvinvointia mm. Edenred-liikunta- ja kulttuuriedulla sekä tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Henrietta Westling p. 044 7396086.

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 26.4.2019 klo 22.00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi.

Ole nopea: haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 12.04.2019 10:00Hakuaika päättyy: 26.04.2019 22:00