Sairaanhoitaja, Tampereen Validia-talo

 Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. 

Haemme Tampereen Validia-taloon

SAIRAANHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

TYÖTÄ IHMISTEN KANSSA

Työ meillä on liikuntavammaisten asiakkaidemme tukemista, ohjaamista ja avustamista päivittäisissä toimissa. Työssä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote – arvokas elämä ja eettiset arvot kaiken taustalla.

Sairaanhoitajan tehtävänä on mm. vasta asukkaiden sairaanhoidollisiin tarpeisiin, ohjata, organisoida ja valvoa lääkehoitoon liittyviä tehtäviä tiimeissä, vastaanottaa lääkenäyttöjä ja lääkelupatenttejä sekä osallistua lääkehoitosuunnitelmien laadintaan. Sairaanhoitaja toimii tiiviissä yhteistyössä tiimien kanssa. Vankkaa osaamista perusterveydenhuollon tehtävistä toivotaan, samoin yhteistyöverkostojen tuntemusta.  Työssä hyötyy organisointikyvystä ja kyvystä itsenäiseen päätöksentekoon. 

EDELLYTÄMME SINULTA

  • terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) mukaista sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • Voimassa olevat ensiaputaidot (EA1 ja 2)
  • Hgianiapassi
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset tekemään vastuullista ja haasteellista työtä, johon saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi, omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapojamme.Tarjoamme myös ison työnantajan edut, tuemme mm. työhyvinvointia Edenred-liikunta- ja kulttuuriedulla. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikönpäällikkö Anna Vuorinen p. 044 765 0817 tai yksikönpäällikkö Kaisu Rainio p. 044 765 0814.

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Ole nopea! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!