Tuntityöntekijöitä (lähihoitaja, hoiva-avustaja, alan opiskelija tms.), Tampere

 Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. 

Haemme Tampereen alueen yksiköihimme

Lähihoitajia, hoiva-avustajia, alan opiskelijoita tms.

tarvittaessa töihin kutsuttaviksi sijaisiksi. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Lue lisää meistä ja yksiköistämme Tampereella osoitteessa www.validia-asuminen.fi 

Työtä ihmisten kanssa

Työmme on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Sinä olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa, joka päivä. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Teemme työtä ihmisläheisellä asenteella ja kuntouttavalla työotteella. Kaikkein tärkeintä on jokaisen arvokas elämä – ja se onkin kaikkien työntekijöidemme ykköstehtävä.

Edellytämme sinulta

  • sosiaali- tai terveysalan koulutusta (luetaan eduksi, myös alan opiskelijat huomioidaan)
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta ja halua oppia uutta.
  • Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta sekä kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Tarjoamme sinulle

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut sekä itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Krista Saari p. 050 517 5941 tai krista.saari@validia.fi 

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 31.8.2019 klo 22.00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Toimi nopeasti! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 23.05.2019 10:00Hakuaika päättyy: 31.08.2019 22:00