Lähihoitaja, Kajaani

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Kajaaniin

LÄHIHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.8.2019-30.6.2020. Kyseessä on 3-vuorotyö.

Työtä ihmisten kanssa

Validia Asuminen tarjoaa palveluasumista vammaisille henkilöille sekä kotiin tuotettavia palveluita. Yksikköjen palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Työ Validia-talossa on asiakkaiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Työ on jaksotyötä ja se voi sisältää aamu-, ilta- ja yövuoroja. Työssä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote – arvokas elämä ja eettiset arvot kaiken taustalla.

Edellytämme sinulta

  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen lähihoitajan pätevyys
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • voimassaolevat EA1-koulutus sekä LOVE-lääkehoidon koulutus
  • hygieniapassi

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut sekä itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mirjami Kotka p. 044 365 0776 tai mirjami.kotka@validia.fi 2.7.2019 asti. Ajalla 3.7-28.7. lisätietoihin vastaa Elisa Kanniainen/Sirpa Kärki 044 7650761. 

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 28.7.2019 klo 22:00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry. Haastattelut tehtävään pidetään ajalla 31.7.-7.8.2019.

Hakuaika alkaa: 03.06.2019 14:00Hakuaika päättyy: 28.07.2019 22:00