Avoin hakemus, Validia Asuminen

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Työtä ihmisten kanssa

Suurin osa Validia Asumisen työntekijöistä työskentelee suoraan asiakkaidemme kanssa, hoito- ja hoivatehtävissä. Joukkoomme kuuluu myös esimerkiksi ateriapalvelujen ammattilaisia, palveluohjaajia ja päivätoiminnan henkilökuntaa sekä hallinnon asiantuntijoita.

Validia Asumisella on noin 1500 ammattitaitoista ja hyvää työntekijää eri puolella Suomea, mutta tarvitsemme joukkoomme lisää osaavia ammattilaisia.

Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta ja aktiivista työotetta. Osaan Validia Asumisen työtehtävistä edellytetään terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) tai sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaista pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut sekä itsenäisiä ja vastuullisia työtehtäviä, joihin saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä!

Voit jättää avoimen hakemuksen sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Laitathan myös yksikön esimiehelle kiinnostuksen osoituksesi sähköpostilla, yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.validia-asuminen.fi