Henkilökohtainen avustaja, tuntityöntekijä, Helsinki

 Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. 

Haemme Helsinkiin Validia Asumisen avopalveluihin

HENKILÖKOHTAISIA AVUSTAJIA 

tarvittaessa työhön kutsuttavaksi sijaiseksi (tuntityö). Kyseessä on 2-vuorotyö. Työ alkaa mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan.

Työtä ihmisten kanssa

Henkilökohtainen apu vahvistaa vaikeavammaisen henkilön suoriutumista tavanomaisissa elämän toiminnoissa, jotka asiakas suorittaisi itse, mutta ei vamman tai sairauden vuoksi yksin siihen kykene. Henkilökohtainen apu on vaikeavammaisen henkilön välttämätöntä avustamista kotona ja kodin ulkopuolella esimerkiksi päivittäisissä ja vapaa-ajan toimissa, asioinnissa, työssä ja opiskelussa. Palvelu tukee myös mahdollisimman pitkään kotona asumista.

Asiakkaamme ovat vammaisia henkilöitä, jotka tarvitsevat pitkäaikaisen tai etenevän vamman tai sairauden vuoksi välttämättä ja toistuvasti toisen henkilön apua päivittäisissä toimissa, työssä ja opiskelussa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa tai sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin pohjautuvaan kuntouttavaan työotteeseen.Teemme työtämme itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin yhteistyössä koko työyhteisön, eri viranomaisten sekä omaisten kanssa.

Edellytämme sinulta

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilökohtaisen avun esimies  Marja Palkki, marja.palkki@validia.fi tai p. 044 7650 852.
Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Hakuaika alkaa: 02.07.2019 15:00Hakuaika päättyy: 31.07.2019 22:00