Lähihoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, Kauklahden Validia-talo Espoo

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Kauklahden Validia-taloon Espooseen

LÄHIHOITAJAA

vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 2.9.2019-5.1.2020. Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua pidempään. Kyseessä on kolmivuorotyö.

Työtä ihmisten kanssa

Kauklahden Validia-talo tarjoaa palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Työskentely meillä on vammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin pohjautuvaan kuntouttavaan työotteeseen. Teemme työtämme itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin yhteistyössä koko työyhteisön, eri viranomaisten sekä omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Voit vaikuttaa

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut sekä itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Edellytämme sinulta

·Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaista lähihoitajan pätevyyttä ja rekisteröitymistä Valviran keskusrekisteriin.

·Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata vain henkilö, joka on

·ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai

·alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai

·vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Lisäksi odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Tarjoamme sinulle

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tuemme työhyvinvointia mm. Edenred-liikunta ja kulttuuriedulla sekä työnohjauksella.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Katja Angelot  p. 044 7650402  tai katja.angelot@validia.fi

Voit hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 24.7.2019 klo. 22 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry.

Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Hakuaika alkaa: 03.07.2019 14:00Hakuaika päättyy: 24.07.2019 22:00