Sairaanhoitaja, Kannelmäen Validia-talo

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. 

Haemme Kannelmäen Validia-taloon

SAIRAANHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Osana työtehtäviäsi on myös Jätkäsaaren ja Kauklahden Validia -talojen lääkehuolto. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

TYÖTÄ IHMISTEN KANSSA

Työ meillä on liikuntavammaisten asiakkaidemme tukemista, ohjaamista ja avustamista päivittäisissä toimissa. Työssä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote – arvokas elämä ja eettiset arvot kaiken taustalla.

Sairaanhoitajana varmistat asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä edistävän ja ylläpitävän toimintamallin osallistumalla ja ohjaamalla asiakkaan päivittäisten toimintojen toteutusta sekä vastaamalla lääkehoidosta. Sairaanhoitaja tekee hoitoon liittyvää yhteistyötä, koordinointia ja verkostoyhteistyötä ja osallistuu lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen ja sisällölliseen kehittämiseen.

EDELLYTÄMME SINULTA

  • terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) mukaista sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • Voimassa olevat ensiaputaidot (EA1 ja 2)
  • Hgianiapassi
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Lisäksi sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Palveluasenteesi on aktiivinen.

TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset tekemään vastuullista ja haasteellista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi, omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapojamme.Tarjoamme myös ison työnantajan edut, tuemme mm. työhyvinvointia Edenred-liikunta- ja kulttuuriedulla. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 29 yksikönpäällikkö Paula Sarmesto p. 0447651553 ja sen jälkeen sähköpostilla paula.sarmesto@validia.fi

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 30.07.2019 klo 22.00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Ole nopea! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 08.07.2019 12:00Hakuaika päättyy: 30.07.2019 22:00