Lähihoitaja, Samppalinnan Validia-asunnot, Turku

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Turkuun Samppalinnan Validia-asuntoihin

OHJAAJAA (lähihoitaja)

vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Kyseessä on 3-vuorotyö.

Turun Samppalinnaan valmistui keväällä 2018 uusi, eri elämänvaiheisiin ja erilaisiin asumistarpeisiin, suunniteltu vuokratalo. Setlementtiasunnot Oy:n rakennuttaman 6-kerroksisen talon kodit ovat tarkoitettu kaiken ikäisille asukkaille. Vaikeasti liikuntavammaisten henkilöiden palveluasumiseen tarkoitettuja asuntoja on 15, joiden asukkaille Validia Asuminen tuottaa ympärivuorokautista palveluasumista.

Työtä ihmisten kanssa

Ohjaajan työ on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa, joka päivä. Yhteisöllinen toimintatapa on luonnollinen osa työtäsi. Kaikkien työntekijöidemme ykköstehtävä on auttaa asiakkaitamme elämään omannäköistä arvokasta elämää.

Voit vaikuttaa

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja uuden yksikön käynnistämisestä lähtien.

Edellytämme sinulta

  • sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaista pätevyyttä (vähimmäiskoulutusvaatimus lähihoitaja / vastaava sosiaalialan koulutus)
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut ja tuemme työhyvinvointia mm. Edenred-liikunta- ja kulttuuriedulla sekä tarjoamalla kouluttautumismahdollisuuksia.

Kiinnostuitko?

Soita ja kysy lisää yksikönpäällikkö Anna Huttuselta p. 044 4650554 tai anna.huttunen@validia.fi

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 23.7.2019 klo 22.00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Toimi nopeasti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 09.07.2019 10:00Hakuaika päättyy: 23.07.2019 22:00