Lähihoitaja, Validia Ryhmäkoti Jatko, Helsinki


Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Validia Ryhmäkoti Jatkoon Helsinkiin

LÄHIHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteiseen 26.8.2019-31.5.2020. Kyseessä on 3-vuorotyö. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työtä ihmisten kanssa

Validia Ryhmäkoti Jatko on kuuden vaikeasti liikuntavammaisen henkilön yhteisöllinen koti. Ryhmäkotimme tarjoaa asukkaillemme hoito, tukea ja ohjausta kaikkina vuorokauden aikoina.

Ohjaajan (lähihoitajan) työhön sisältyvät hoito-, ohjaus- ja tukityötä sekä kodinhoidolliset tehtävät. Kirjalliset tehtävät ja verkostotyöt ovat osa normaalin työpäivän sisältöä.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, verkostotyön osaamista ja huumorintajua.

Voit vaikuttaa

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.


Edellytämme sinulta

  • sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaisen lähihoitajan pätevyyden
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
  • hyvää suomen kielen osaamista

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut sekä itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja: yksikönpäällikkö Reetta Auvinen p. 044 765 0846 tai sähköpostitse reetta.auvinen@validia.fi. Tiedustelut ensisijaisesti puhelimitse. 

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 24.07.2019 klo 22.00 mennessä.

Ole nopea: haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Hakuaika alkaa: 10.07.2019 10:00Hakuaika päättyy: 24.07.2019 22:00