Sairaanhoitaja, Kokkolan Validia-talo

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. 

Haemme Kokkolan Validia-taloon

SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 11.7.2019 - 2.11.2021. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta ilta- ja viikonlopputyötä saattaa olla satunnaisesti. 

TYÖTÄ IHMISTEN KANSSA

Työ meillä on liikuntavammaisten asiakkaidemme tukemista, ohjaamista ja avustamista päivittäisissä toimissa. Työssä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote – arvokas elämä ja eettiset arvot kaiken taustalla.

Sairaanhoitajana varmistat asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä edistävän ja ylläpitävän toimintamallin osallistumalla ja ohjaamalla asiakkaan päivittäisten toimintojen toteutusta sekä vastaamalla lääkehoidosta. Sairaanhoitaja tekee hoitoon liittyvää yhteistyötä, koordinointia ja verkostoyhteistyötä ja osallistuu lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen ja sisällölliseen kehittämiseen.

EDELLYTÄMME SINULTA

  • terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) mukaista sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • Voimassa olevat ensiaputaidot (EA1 ja 2)
  • Hgianiapassi
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Lisäksi sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Palveluasenteesi on aktiivinen.

TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset tekemään vastuullista ja haasteellista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi, omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapojamme.Tarjoamme myös ison työnantajan edut, tuemme mm. työhyvinvointia Edenred-liikunta- ja kulttuuriedulla. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mervi Kauppinen arkisin klo. 8-16 p. 044 765 0760 tai mervi.kauppinen@validia.fi 

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 08.08.2019 klo 22.00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry 

Hakuaika alkaa: 11.07.2019 09:00Hakuaika päättyy: 08.08.2019 22:00