Lähihoitaja, Kokkolan Validia-talo

 Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. 

Haemme Kokkolan Validia-taloon

LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  Työ on kolmivuorotyötä. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Tule työkaveriksi iloiseen joukkoomme!

TYÖTÄ IHMISTEN KANSSA

Kokkolan Validia-talo on 42:n liikuntavammaisen asukkaan koti. Asukkaat saavat avustamisen palveluja kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Työ meillä on liikuntavammaisten asiakkaidemme tukemista, ohjaamista ja avustamista päivittäisissä toimissa. Työ on jaksotyötä ja se sisältää aamu-, ilta- ja yövuoroja. Työssä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote – arvokas elämä ja eettiset arvot kaiken taustalla.

EDELLYTÄMME SINULTA

  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • voimassaoleva LOVE-lääkelupakoulutus
  • voimassaoleva EA1-koulutus
  • hygieniapassi

Eduksi katsomme kehittämismyönteisen työotteen sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset tekemään itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut: tuemme mm. työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mervi Kauppinen arkisin klo. 8-16 p. 044 765 0760 tai mervi.kauppinen@validia.fi

Täytä sähköinen hakemus 25.07.2019 klo. 22.00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry. Laitathan vapaamuotoisen ilmoituksen työnhaustasi myös sähköpostitse esimiehelle osoitteeseen mervi.kauppinen@validia.fi

Ole nopea! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 11.07.2019 09:00Hakuaika päättyy: 25.07.2019 22:00