Tiimivastaava, Pitäjänmäen Validia-talo, Helsinki

Tiimivastaava, Pitäjänmäen Validia-talo, Helsinki

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Tiimivastaava

Sijainnit Helsinki, Pitäjänmäen Validia-talo 

Haku alkaa 25.09.2020

Haku päättyy 02.11.2020

Työsuhdemuoto toistaiseksi voimassa oleva 

Työsuhteen luonne Kokoaikainen 


Työpaikan kuvaus

Pitäjänmäen Validia-talo on uudenlainen 10 vammaispalvelun asumisen ja 32 kehitysvammaisen- ja autisminkirjon asukkaan uusi koti. Ryhmäkodit jakautuvat pienempiin soluihin ja ovat oleskelu -ja keittiötiloiltaan kodikkaita. Asukkaat saavat avustamisen palveluja kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Pääosassa tehtävää on vuoron päivittäisen työn organisointi ja tehtävien priorisointi. Tämän lisäksi tiimivastaava osallistuu myös nopeisiin/lyhyisiin avustustehtäviin varsinaisen ohjaajan työtehtävänsä mukaisesti. Tiimivastaava vastaa oman vastuualueensa puitteissa yhtiön määrittämän toimintavan ja ohjeistusten noudattamisesta sekä päivittäisen kirjaamisen ja asiakkaiden toteuttamissuunnitelmien toteuttamisesta ja toteutumisesta päivittäisessä toiminnassa. 

Hyvän organisointikyvyn ja ison kuvan hallinnan lisäksi työtehtävässä korostuu kyky ennakoida ja hallita muuttuvia tilanteita asiakaslähtöisesti sekä ohjata henkilöstöä ja sen työsuoritusta. Tiimivastaava raportoi yksikön päällikölle.

Toivomme hakijoilta

  • reipasta ja innostunutta asennetta sekä aitoa halua työskennellä vammaisten henkilöiden kanssa
  • Sosiaali- ja terveysalan ammattitutkintoa
  • rekisteröitymistä Valviran Julki Terhikin ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • hyvää järjestelmien hallintaa
  • todennettavaa kykyä hallita isoa kuvaa, priorisoida, organisoida ja ohjata palvelutoimintaa sekä henkilöstöä.

TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset vaikuttamaan uudenlaisiin palveluihin, tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja. Pidämme säännöllisiä kehittämishetkiä ja työnohjaus tukee työtämme. 

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut, kuten tuemme työhyvinvointia liikunta- ja sekä työterveyshuollon palvelut. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 yksikönpäällikkö Kristiina Degerman-Balici, 044 765 0650 tai kristiina.degerman-balici@validia.fi

Hae osaksi Pitäjänmäen Validia-talon tiimiä 02.11.2020 mennessä osoitteessa www.validia.fi/rekry

Hakuaika alkaa: 25.09.2020 15:00Hakuaika päättyy: 02.11.2020 22:00

Jaa ilmoitus