Lähihoitaja, Kallahden Validia-talo, Helsinki

Lähihoitaja, Kallahden Validia-talo, Helsinki

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Lähihoitaja  

Sijainnit Kallahden Validia-talo, Helsinki

Haku alkaa 07.10.2020

Haku päättyy 21.10.2020

Työsuhdemuoto toistaiseksi voimassa oleva  

Työsuhteen luonne kokoaikainen


Työpaikan kuvaus

Kallahden Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Lähihoitajan työ on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lähihoitajana olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa, joka päivä. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Työ on sopimuksen mukaan kaksi,- tai kolmivuorotyötä. 

Teemme työtä ihmisläheisellä asenteella ja kuntouttavalla työotteella. Kaikkein tärkeintä on jokaisen arvokas elämä – ja se onkin kaikkien työntekijöidemme ykköstehtävä. 

Työpaikallamme on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia kasvaa, kehittyä ja osallistua koulutuksiin.  

Toivomme hakijoilta

  • reipasta ja innostunutta asennetta sekä aitoa halua työskennellä vammaisten henkilöiden kanssa
  • lähihoitajan ammattitutkintoa
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen taitoa

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut. tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä, tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia ja käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Minna Pietikäinen p. 0400 762 578 tai minna.pietikainen@validia.fi 

Hae osaksi Kallahden Validia-talon tiimiä 21.10.2020 mennessä osoitteessa www.validia.fi/rekry

Hakuaika alkaa: 07.10.2020 13:00Hakuaika päättyy: 21.10.2020 22:00

Jaa ilmoitus