Ohjaaja, Pitäjänmäen Validia-talo, Helsinki

Ohjaaja, Pitäjänmäen Validia-talo, Helsinki

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Ohjaaja

Sijainnit Helsinki, Pitäjänmäen Validia-talo 

Haku alkaa 09.10.2020

Haku päättyy 30.10.2020

Työsuhdemuoto toistaiseksi voimassa oleva 

Työsuhteen luonne Kokoaikainen 


Työpaikan kuvaus

Pitäjänmäen Validia-talo on uudenlainen 10 vammaispalvelun asumisen ja 32 kehitysvammaisen- ja autisminkirjon asukkaan uusi koti. Ryhmäkodit jakautuvat pienempiin soluihin ja ovat oleskelu -ja keittiötiloiltaan kodikkaita. Asukkaat saavat avustamisen palveluja kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Työ on sopimuksen mukaan kaksi,- tai kolmivuorotyötä. 

Talo on uusi ja tarjoaa esimerkiksi hienot sosiaaliset tilat, vehreän ympäristön, hyvät kulkuhteydet työhön ja 50m sisällä myös palvelut asiakkaille kuten terveysasema, kauppa, ravintola, kampaamo yms. 

Työ meillä on vammaisten asiakkaidemme tukemista, ohjaamista ja avustamista päivittäisissä toimissa. Työ on 3-vuorotyötä. Työssä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote – arvokas elämä ja eettiset arvot kaiken taustalla.

Toivomme hakijoilta

  • Sosiaali- ja terveysalan ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain mukaista pätevyyttä (Lähihoitaja, sosionomi tai sairaanhoitaja)
  • Rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • Valmistuvat huomioidaan haussa myös, perehdytämme hyvin!
  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Halua työskennellä tiimissä ja sitoutua yhteiseen päämäärään huipputyöpaikan saavuttamiseksi

Eduksi katsomme kehittämismyönteisen työotteen, mahdollinen oma erikoisosaaminen/taidot, suosittelijat sekä ryhmä- ja asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan uudenlaisiin palveluihin, tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja. Pidämme säännöllisiä kehittämishetkiä ja työnohjaus tukee työtämme. 

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut, kuten tuemme työhyvinvointia liikunta- ja sekä työterveyshuollon palvelut. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 yksikönpäällikkö Kristiina Degerman-Balici, 044 765 0650 tai kristiina.degerman-balici@validia.fi

Hae osaksi Pitäjänmäen Validia-talon tiimiä 30.10.2020 mennessä osoitteessa www.validia.fi/rekry

Hakuaika alkaa: 09.10.2020 12:00Hakuaika päättyy: 30.10.2020 22:00

Jaa ilmoitus