Sairaanhoitaja, Pitäjänmäen Validia-talo, Helsinki

Sairaanhoitaja, Pitäjänmäen Validia-talo, Helsinki

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Sairaanhoitaja

Sijainnit Helsinki, Pitäjänmäen Validia-talo 

Haku alkaa 09.10.2020

Haku päättyy 30.10.2020

Työsuhdemuoto toistaiseksi voimassa oleva 

Työsuhteen luonne Kokoaikainen 


Työpaikan kuvaus

Pitäjänmäen Validia-talo on uudenlainen 10 vammaispalvelun asumisen ja 32 kehitysvammaisen- ja autisminkirjon asukkaan uusi koti. Ryhmäkodit jakautuvat pienempiin soluihin ja ovat oleskelu -ja keittiötiloiltaan kodikkaita. Asukkaat saavat avustamisen palveluja kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Talo on uusi ja tarjoaa esimerkiksi hienot sosiaaliset tilat, vehreän ympäristön, hyvät kulkuhteydet työhön ja 50m sisällä myös palvelut asiakkaille kuten terveysasema, kauppa, ravintola, kampaamo yms. 

Sairaanhoitajana varmistat asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä edistävän ja ylläpitävän toimintamallin osallistumalla ja ohjaamalla asiakkaan päivittäisten toimintojen toteutusta sekä vastaamalla lääkehoidosta. Sairaanhoitaja tekee hoitoon liittyvää yhteistyötä, koordinointia ja verkostoyhteistyötä ja osallistuu lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen ja sisällölliseen kehittämiseen. Sinulla on myös kollegan tuki ryhmäkodeissa.

Toivomme hakijoilta

  • terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) mukaista sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • voimassa olevat ensiaputaidot (EA1 ja 2)
  • hygieniapassi
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Lisäksi sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Palveluasenteesi on aktiivinen.

EDUKSI LUEMME 

  • Osaamisen kehitysvamma/kehitysvammapsykiatriasta ja /tai neuropsykiatriasta
  • Ergonomia -osaamisen/ hoitotyön kokemuksen

TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset tekemään arvokasta vammaistyötä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. 

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut, tuemme mm. työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla, tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia, työterveyshuollon palvelut ja käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

OTA YHTEYTTÄ! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 yksikönpäällikkö Kristiina Degerman-Balici, 044 765 0650 tai kristiina.degerman-balici@validia.fi

Täytä sähköinen hakemus 30.10.2020 klo 22.00 mennessä osoitteessa  www.validia.fi/rekry


Hakuaika alkaa: 09.10.2020 12:00Hakuaika päättyy: 30.10.2020 22:00

Jaa ilmoitus