Lähihoitaja, Kouvolan Validia-talo

Lähihoitaja, Kouvolan Validia-talo

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Lähihoitaja 

Sijainnit Kouvola, Kouvolan Validia-talo

Haku alkaa 09.10.2020

Haku päättyy 06.11.2020

Työsuhdemuoto toistaiseksi voimassa oleva 

Työsuhteen luonne kokoaikainen


Työpaikan kuvaus

Kouvolan Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Haemme nyt yksiköömme sitoutunutta, reippaalla työotteella varustettua työntekijää. 

Työ on kolmivuorotyötä ja pitää sisällään liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista. Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan ja olet osa mahtavaa työporukkaa.  Asiakkaidemme ikä ja elämäntilanteet vaihtelevat, mikä tekee työtehtävistä monipuolisia.  

Työpaikallamme on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia kasvaa, kehittyä ja osallistua koulutuksiin.  

Toivomme hakijoilta

  • reipasta ja innostunutta asennetta sekä aitoa halua työskennellä vammaisten henkilöiden kanssa
  • lähihoitajan ammattitutkintoa
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • aikaisempi kokemus vammaistyöstä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset tekemään itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Meillä saat kilpailukykyisen palkan yksityisen sektorin työnantajien keskuudessa. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut: tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä, tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia, työterveyshuollon palvelut ja käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Henrietta Westling, p. 044 739 6086 tai sähköpostitse henrietta.westling@validia.fi

Hae osaksi Kouvolan Validia-talon tiimiä osoitteessa www.validia.fi/rekry 

Hakuaika alkaa: 09.10.2020 13:00Hakuaika päättyy: 06.11.2020 22:00

Jaa ilmoitus