Lähihoitaja, Jyväskylän Validia-talo

Lähihoitaja, Jyväskylän Validia-talo

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Lähihoitaja

Sijainnit Jyväskylän Validia-talo

Haku alkaa 09.10.2020

Haku päättyy 23.10.2020

Työsuhdemuoto määräaikainen  

Työsuhteen luonne kokoaikainen 


TYÖTÄ IHMISTEN KANSSA

Jyväskylän Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Lähihoitajan työ on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lähihoitajana olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa, joka päivä. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Teemme työtä ihmisläheisellä asenteella ja kuntouttavalla työotteella. Kaikkein tärkeintä on jokaisen arvokas elämä – ja se onkin kaikkien työntekijöidemme ykköstehtävä.

EDELLYTÄMME SINULTA

  • sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaista pätevyyttä
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset tekemään itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Meillä saat kilpailukykyisen palkan yksityisen sektorin työnantajien keskuudessa. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut: tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä, tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia, työterveyshuollon palvelut ja käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 yksikönpäällikkö Tiina Saarikoski, p. 044 765 3633 tai tiina.saarikoski@validia.fi

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 23.10.2020 klo 22.00 mennessä osoitteessa  www.validia.fi/rekry


Hakuaika alkaa: 09.10.2020 13:00Hakuaika päättyy: 23.10.2020 22:00

Jaa ilmoitus