Tukipalvelutyöntekijä, Lohjan Validia-talo, Lohja

Tukipalvelutyöntekijä, Lohjan Validia-talo, Lohja

Työpaikan tiedot

Tehtävä Tukipalvelutyöntekijä

Sijainti Lohjan Validia-talo, Lohja

Haku alkaa 12.10.2020

Haku päättyy 13.11.2020

Työsuhdemuoto toistaiseksi voimassa oleva 

Työsuhteen luonne kokoaikainen 


Työpaikan kuvaus

Lohjan Validia-talo on aloittanut toimintansa vuonna 2015. Talossa on 16 asuntoa ympärivuorokautista palvelua tarvitseville liikuntavammaisille henkilöille. Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin pohjautuvaan kuntouttavaan työotteeseen. Teemme työtämme itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin yhteistyössä koko työyhteisön, eri viranomaisten sekä omaisten kanssa.

Haemme nyt tukipalvelutyöntekijää vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tukipalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu jakelukeittiön tehtävät, esim. ruuan valmistelu ja lämmitys sekä esillepano. Huolehdit myös yleisten tilojen ja asukasasuntojen siisteydestä. 

Toivomme hakijoilta

Toivomme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme tukipalvelutyöntekijältä soveltuvaa keittiö- tai siivousalan koulutusta ja kokemus vastaavista tehtävistä. Edellytämme myös hygieniapassia. Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. 

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työntekijämme saavat liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Elina Kettunen, puh. 044 765 0808, sähköpostilla elina.kettunen@validia.fi

Hae tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 13.11.2020 mennessä osoitteessa  www.validia.fi/rekry


Hakuaika alkaa: 12.10.2020 14:00Hakuaika päättyy: 13.11.2020 22:00

Jaa ilmoitus