Lähihoitaja, Seinäjoen Validia-talo

Lähihoitaja, Seinäjoen Validia-talo

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Lähihoitaja

Sijainnit Seinäjoen Validia-talo

Haku alkaa 12.10.2020

Haku päättyy 02.11.2020

Työsuhdemuoto toistaiseksi voimassa oleva 

Työsuhteen luonne Kokoaikainen 


Työpaikan kuvaus

Haemme Seinäjoen Validia-taloon innostunutta ja itsenäisestä työstä nauttivaa lähihoitajaa. Vammaisten tehostettua palveluasumista tarjoava Seinäjoen Validia-talo sijaitsee hyvien yhteyksien päässä. Osana työyhteisöämme olet mukana mahdollistamassa asiakkaillemme arvokkaan ja itsenäisen elämän.

Työ on kolmivuorotyötä ja pitää sisällään liikuntavammaisten henkilöiden tukemista ja avustamista. Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan joustavassa työyhteisössä. Asiakkaidemme ikä ja elämäntilanteet vaihtelevat, mikä tekee työtehtävistä monipuolisia.  

Työpaikallamme on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia kasvaa, kehittyä ja osallistua koulutuksiin.  

Toivomme hakijoilta

  • reipasta ja innostunutta asennetta sekä aitoa halua työskennellä vammaisten henkilöiden kanssa
  • lähihoitajan ammattitutkintoa 
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset tekemään itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Meillä saat kilpailukykyisen palkan yksityisen sektorin työnantajien keskuudessa. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut: tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä, tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia, työterveyshuollon palvelut ja käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Katri Talvitie, p. 044 765 0836 tai katri.talvitie@validia.fi

Hae osaksi Seinäjoen Validia-talon tiimiä 02.11.2020 mennessä osoitteessa www.validia.fi/rekry


Hakuaika alkaa: 12.10.2020 15:00Hakuaika päättyy: 02.11.2020 22:00

Jaa ilmoitus