Hoiva-avustaja, Pitäjänmäen Validia-talo, Helsinki

Hoiva-avustaja, Pitäjänmäen Validia-talo, Helsinki

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Hoiva-avustaja

Sijainnit Pitäjänmäen Validia-talo, Helsinki

Haku alkaa 12.10.2020

Haku päättyy 02.11.2020

Työsuhdemuoto toistaiseksi voimassa oleva 

Työsuhteen luonne kokoaikainen


Työpaikan kuvaus

Hoiva-avustaja työskentelee avustavissa tehtävissä, vahvistaa vaikeavammaisen henkilön suoriutumista tavanomaisissa elämän toiminnoissa, kuten esimerkiksi asiakkaiden avustaminen ruokailussa, peseytymisessä, pukeutumisessa, liikkumisessa ja siivoamisessa. Hoiva-avustajat eivät työskentele lääkehoitoon liittyvissä tehtävissä eivätkä itsenäisessä terveydenhuoltoalan koulutusta vaativassa hoitotyössä. Työ on kaksivuorotyötä. 

Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin pohjautuvaan kuntouttavaan työotteeseen. Teemme työtämme itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin yhteistyössä koko työyhteisön, eri viranomaisten sekä omaisten kanssa.

Toivomme hakijalta

Toivomme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hoiva-avustajan koulutus tai työkokemus hoito, - keittiötyöstä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. 

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset tekemään itsenäistä ja arvokasta työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Pidämme säännöllisiä kehittämishetkiä ja työnohjaus tukee työtämme. 

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut, kuten tuemme työhyvinvointia liikunta- ja sekä työterveyshuollon palvelut. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 yksikönpäällikkö Kristiina Degerman-Balici, 044 765 0650 tai kristiina.degerman-balici@validia.fi

Hae osaksi Pitäjänmäen Validia-talon tiimiä 02.11.2020 mennessä osoitteessa www.validia.fi/rekry

Hakuaika alkaa: 12.10.2020 15:00Hakuaika päättyy: 02.11.2020 22:00

Jaa ilmoitus