Lähihoitaja, ammatillinen henkilökohtainen apu, Jämsä

Lähihoitaja, ammatillinen henkilökohtainen apu, Jämsä

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Lähihoitaja

Sijainnit Jämsä

Haku alkaa 13.10.2020

Haku päättyy 03.11.2020

Työsuhdemuoto tarvittaessa työhön kutsuttava

Työsuhteen luonne jaksotyö


Työpaikan kuvaus

Haemme lähihoitajia keikkatyöhön Jämsän alueelle.

Henkilökohtainen apu on vaikeavammaisen henkilön välttämätöntä avustamista kotona ja kodin ulkopuolella päivittäisissä- ja vapaa-ajan toimissa, asioinnissa, työssä, opiskelussa ja harrastuksissa. Palvelu tukee myös mahdollisimman pitkään kotona asumista. 

Ammatillista henkilökohtaista apua toteutetaan silloin, kun palvelunkäyttäjän palvelutarve sisältää sellaisia avustustehtäviä, jotka edellyttävät ammatillista työotetta ja osaamista. 

Työ tapahtuu avun käyttäjän kotona tai avustaen häntä kodin ulkopuolella. Työ on vaihtelevaa ja siihen voi sisältyä myös asiakkaiden kotieläinten hoitoon osallistumista. 

Työ on jaksotyötä, painottuen päiväaikaan. Työtä on mahdollista tehdä yhden tai useamman asiakkaan luona. Suoritetut lääkehoidon tentit katsotaan eduksi, arvokasta on myös kokemus työskentelystä henkilöiden luona, joilla etenevä sairaus. 

Toivomme hakijoilta

  • lähihoitajan tutkintoa tai edenneitä opintoja
  • lähihoitajalta rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin 
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista 
  • tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Työssä tarvitaan joustavuutta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona. Tule tekemään itsenäistä ja vastuullista työtä, jolla on merkitystä.

TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset vaikuttamaan uudenlaisiin palveluihin, tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja. Pidämme säännöllisiä kehittämishetkiä ja työnohjaus tukee työtämme. 

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa henkilökohtaisen avun esimies Martina Lohiranto, sähköpostiosoite martina.lohiranto@validia.fi tai puh. 044 4780 004

Hae osaksi henkilökohtaisen avun tiimiä 03.11.2020 mennessä osoitteessa www.validia.fi/rekry

 

Hakuaika alkaa: 13.10.2020 13:00Hakuaika päättyy: 03.11.2020 22:00

Jaa ilmoitus