Henkilökohtainen avustaja, Validia avopalvelut, Helsinki

Henkilökohtainen avustaja, Validia avopalvelut, Helsinki

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Henkilökohtainen avustaja

Sijainnit Helsinki

Haku alkaa 13.10.2020

Haku päättyy 03.11.2020

Työsuhdemuoto tarvittaessa työhön kutsuttava 

Työsuhteen luonne tuntityö


Työpaikan kuvaus

Henkilökohtainen apu vahvistaa vaikeavammaisen henkilön suoriutumista tavanomaisissa elämän toiminnoissa, jotka asiakas suorittaisi itse, mutta ei vamman tai sairauden vuoksi yksin siihen kykene. Henkilökohtainen apu on vaikeavammaisen henkilön välttämätöntä avustamista kotona ja kodin ulkopuolella esimerkiksi päivittäisissä ja vapaa-ajan toimissa, asioinnissa, työssä, opiskelussa ja harrastuksissa. Palvelu tukee myös mahdollisimman pitkään kotona asumista.

Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin. 

Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin pohjautuvaan kuntouttavaan työotteeseen. Teemme työtämme itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin yhteistyössä koko työyhteisön, eri viranomaisten sekä omaisten kanssa.

Toivomme sinulta

Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona, kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Tarjoamme sinulle

Tule tekemään itsenäistä ja vastuullista työtä, joka sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Mahdollisuus on tehdä muutama tunti kuukaudessa tai kenties joka päivä, tekemäsi tuntimäärät voivat vaihdella elämäntilanteesi mukaan. Voit itse vaikuttaa tuntien määrään ja sinulle sopiviin ajankohtiin. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, työ on jaksotyötä.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa henkilökohtaisen avun esimies Marja Palkki, 044 765 0852 tai marja.palkki@validia.fi

Hae tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 03.11.2020 klo 22:00 mennessä osoitteessa  www.validia.fi/rekry

Hakuaika alkaa: 13.10.2020 13:00Hakuaika päättyy: 03.11.2020 22:00

Jaa ilmoitus