Lähihoitaja, Kauklahden Validia-talo, Espoo

Lähihoitaja, Kauklahden Validia-talo, Espoo

Työpaikan tiedot:

Tehtävä Lähihoitaja 

Sijainnit Kauklahden Validia-talo, Espoo

Haku alkaa 15.10.2020

Haku päättyy 29.10.2020

Työsuhdemuoto määräaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja sopimuksen kesto 31.03.2021 saakka. Mahdollisuus jatkaa pidempään.) 

Työsuhteen luonne kokoaikainen 


Työpaikan kuvaus

Kauklahden Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Lähihoitajan työ on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lähihoitajana olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa, joka päivä. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Teemme työtä ihmisläheisellä asenteella ja kuntouttavalla työotteella. Kaikkein tärkeintä on jokaisen arvokas elämä – ja se onkin kaikkien työntekijöidemme ykköstehtävä.

Työpaikallamme on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia kasvaa, kehittyä ja osallistua koulutuksiin.  

Toivomme hakijalta

  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • luemme eduksi sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaisen lähihoitajan pätevyyden 
  • lähihoitajilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Meillä saat kilpailukykyisen palkan yksityisen sektorin työnantajien keskuudessa. Työntekijämme saavat liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.

Ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kristian Ketola p. 044 765 0402 tai kristian.ketola@validia.fi

Hae osaksi Kauklahden Validia-talon tiimiä 29.10.2020 mennessä osoitteessa www.validia.fi/rekry


Hakuaika alkaa: 15.10.2020 15:00Hakuaika päättyy: 29.10.2020 22:00

Jaa ilmoitus