Henkilökohtainen avustaja, Validia Asuminen Kokkola

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Kokkolan Validia Asumisen avopalveluihin

HENKILÖKOHTAISIA AVUSTAJIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2019 asti sekä tarvittaessa töihin kutsuttaviksi tuntityöntekijöiksi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Työ alkaa mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan.

Työtä ihmisten kanssa

Henkilökohtainen apu vahvistaa vaikeavammaisen henkilön suoriutumista tavanomaisissa elämän toiminnoissa, jotka asiakas suorittaisi itse, mutta ei vamman tai sairauden vuoksi yksin siihen kykene. Henkilökohtainen apu on vaikeavammaisen henkilön välttämätöntä avustamista kotona ja kodin ulkopuolella esimerkiksi päivittäisissä ja vapaa-ajan toimissa, asioinnissa, työssä ja opiskelussa. Palvelu tukee myös mahdollisimman pitkään kotona asumista.

Asiakkaamme ovat vammaisia henkilöitä, jotka tarvitsevat pitkäaikaisen tai etenevän vamman tai sairauden vuoksi välttämättä ja toistuvasti toisen henkilön apua päivittäisissä toimissa, työssä ja opiskelussa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa tai sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin pohjautuvaan kuntouttavaan työotteeseen.Teemme työtämme itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin yhteistyössä koko työyhteisön, eri viranomaisten sekä omaisten kanssa.

Edellytämme sinulta

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Eduksi katsomme hygieniapassin ja voimassaolevan EA 1 - koulutuksen.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mervi Kauppinen p. 044 765 0760 arkisin klo. 8-16 tai mervi.kauppinen@validia.fi

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 10.12.2018 klo 22.00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi

Hakuaika alkaa: 26.11.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 26.12.2018 22:00