Lähihoitajia, hengitysvajeyksikkö, Tampereen Validia-talo

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Tampereen Validia-talon hengitysvajeyksikköön

LÄHIHOITAJIA (2 kpl)

eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Kyseessä on kolmivuorotyö.

Työtä ihmisten kanssa

Tampereen Validia-talon hengitysvajeyksikkö tarjoaa tehostettua palveluasumista hengitysvajeisille asiakkaille. Asiakkaamme tarvitsevat tehostettua hoivaa ja jatkuvaa valvontaa ympäri vuorokauden. Työ on jaksotyötä ja se sisältää aamu-, ilta- ja yövuoroja. Työssä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote – arvokas elämä ja eettiset arvot kaiken taustalla.

Voit vaikuttaa

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut sekä itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Edellytämme sinulta

  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Lähihoitajan pätevyyttä ja rekisteröitymistä Valviran keskusrekisteriin.

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä kunnioittaa asiakkaan itsemääräämisoikeutta. Katsomme eduksi työkokemuksen kohdeasiakasryhmän parista.

Tarjoamme sinulle

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tuemme työhyvinvointia mm. työnohjauksella ja Edenred-liikunta- ja kulttuuriedulla sekä erilaisilla koulutuksilla.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 8-15 lähiesimies Veera Korpela p. 044 365 0573.

Hae tehtäviä täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry 18.12.2018 klo. 22 mennessä.

TOIMI PIAN!

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 04.12.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 18.12.2018 22:00