Lähihoitajia tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, Kuopio

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Kuopion Validia-taloon

LÄHIHOITAJIA tai viimeisen vuoden sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita

tarvittaessa töihin kutsuttaviksi tuntityöntekijöiksi. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Kyseessä on lähihoitajilla 3-vuorotyö ja alan opiskelijoilla 2-vuorotyö.

Työtä ihmisten kanssa

Validia Asuminen tarjoaa palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Työ Validia-talossa on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Työ on jaksotyötä ja se voi sisältää aamu-, ilta- ja yövuoroja. Työssä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote – arvokas elämä ja eettiset arvot kaiken taustalla.

Edellytämme sinulta

  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • luemme eduksi sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaisen lähihoitajan pätevyyden
  • lähihoitajilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut sekä itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Veli-Matti Kauppinen p. 044 765 0380 tai veli-matti.kauppinen@validia.fi

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 18.12.2018 klo 22:00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Hakuaika alkaa: 04.12.2018 10:00 Hakuaika päättyy: 18.12.2018 22:00