Henkilökohtainen avustaja, tuntityöntekijä, Lohja

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Mikkeliin

HENKILÖKOHTAISIA AVUSTAJIA


tuntityöntekijöiksi. Työn määrä riippuu asiakkaiden tarpeista ja pystyt myös itse vaikuttamaan tuntimääriisi ja aikoihin, jolloin voit tehdä työtä. Työ sopii loistavasti myös opiskelijoille.

Työtä ihmisten kanssa

Henkilökohtainen apu vahvistaa vaikeavammaisen henkilön suoriutumista tavanomaisissa elämän toiminnoissa, jotka asiakas suorittaisi itse, mutta ei vamman tai sairauden vuoksi yksin siihen kykene. Henkilökohtainen apu on eri ikäisten vaikeavammaisten henkilöiden avustamista kotona ja kodin ulkopuolella esimerkiksi päivittäisissä ja vapaa-ajan toimissa, asioinnissa, työssä ja opiskelussa.

Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin pohjautuvaan työotteeseen. Teemme työtämme itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin yhteistyössä koko työyhteisön ja omaisten kanssa.

Edellytämme sinulta

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marketta Montonen p. 050 5205870 tai marketta.montonen@validia.fi

Hae tehtävää jo tänään täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Hakuaika alkaa: 04.12.2018 14:00 Hakuaika päättyy: 18.12.2018 22:00