Lähihoitaja, Oulun validia-talo

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Oulun Validia-taloon

LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt sijoittuvat palveluasumiseen ja alkavat sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian. Kyseessä on 3-vuorotyö.

Työtä ihmisten kanssa

Oulun Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Osa asunnoista on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen. Lisäksi yksiköstä tuotetaan kotihoitoa, kotisairaanhoitoa sekä henkilökohtaista apua lähialueen asukkaille. Yksikössä toimii lisäksi päivätoiminta sekä ateriapalvelut.

Työskentely Oulun Validia-talossa on asiakkaiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin pohjautuvaan kuntouttavaan työotteeseen. Teemme työtämme itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin yhteistyössä koko työyhteisön, eri viranomaisten sekä omaisten kanssa.

Voit vaikuttaa

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut sekä itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Edellytämme sinulta

  • sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukaista pätevyyttä
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta ja kykyä työskennellä asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. Katsomme eduksi työkokemuksen kohdeasiakasryhmän parista.

Tarjoamme sinulle

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tuemme työhyvinvointia mm. työnohjauksella ja Edenred- liikunta- ja kulttuuriedulla sekä erilaisilla koulutuksilla.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa lähiesimies Jenni Kuronen ainoastaan sähköpostitse jenni.kuronen@validia.fi 

Voit hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 28.3.19 klo 22 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Toimi pian!

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 14.03.2019 13:00Hakuaika päättyy: 28.03.2019 22:00