Assistant Controller, Helsinki

Haluatko työskennellä taloushallinnon tukitehtävien ja raportoinnin parissa? Kiinnostaisiko liiketoimintalähtöinen Assistant Controllerin rooli kasvavalla ja jatkuvasti kehittyvällä alalla? Invalidiliiton Asumispalvelut etsii nyt oma-aloitteista ja yhteistyötaitoista Assistant Controlleria!Invalidiliiton Asumispalvelut Oy: Assistant Controller

Tyyppi: Täyspäiväinen, vakituinen

Toivottu aloituspäivämäärä: Kevät 2019

Sijainti: Mannerheimintie 107, Helsinki

Haku-DL: 26.3.


Invalidiliiton Asumispalvelut Oy - Validia Asuminen - on kotimainen yritys, joka tarjoaa asumispalveluita ja kotiin vietäviä palveluita vammaisille henkilöille ja ikäihmisille. Validia Asuminen on yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.


Validia Asuminen etsii nyt taloustiimiinsä yhteistyötaitoista ja joustavaa Assistant Controlleria. Tässä tehtävässä tulet keskittymään Validia Asumisen taloushallinnon tukitehtäviin ja raportointiin. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa osto- ja myyntilaskutusten koordinointi, maksuliikenteen seuranta ja perintä, erillisselvitykset sekä ostotoiminnan ja kirjanpidon avustavat tehtävät. Avustat myös controller-tiimiä kuukausi- ja tilinpäätösraportoinnissa ja -analysoinnissa. Kehität talouden tukiprosesseja ja osallistut raportointiin liittyviin kehityshankkeisiin. Tässä työssä et kuitenkaan piiloudu numeroiden ja raporttien taakse, vaan olet jatkuvassa yhteistyössä tiimisi ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Tiiviissä tiimissä tehdään asioita yhdessä, mutta sinulla tulee olemaan myös omia vastuualueita.


Hakijalta odotetaan:

-Relevanttia korkeakoulutusta

-Kokemusta taloushallinnon tehtävistä

-Liiketoimintaymmärrystä ja kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen

-Hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot

-Joustavaa asennetta sekä uskallusta tarttua oma-aloitteisesti asioihin

-Erinomaista Excel-osaamista ja hyviä IT-valmiuksia

   

Tarjoamme sinulle:

-Työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla, jossa työn merkityksellisyys korostuu

-Jatkuvaa oppimista ja kehittymismahdollisuuksia

-Tiivistä tiimityötä


Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään tiistaihin 26.3. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/invalidiliiton-asumispalvelut-assistant-controller-3-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.


Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://validia-asuminen.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Annika Salonen (0503057375, annika.salonen[at]atalent.fi).


Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n palvelukseen.


Hakuaika alkaa: 14.03.2019 13:00Hakuaika päättyy: 26.03.2019 14:00