Lähihoitajia, 2 kpl, Oulun Validia-talo

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Oulun Validia-talon monialaisen palveluasumisen tiimiin

Lähihoitajia ( 2 kpl)

määräaikaisiin työsuhteisiin 1.12.2019 asti. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Kyseessä on 3-vuorotyö.

Työtä ihmisten kanssa

Oulun Validia-talossa toimii uudenlainen monialaisen palveluasumisen yksikkö. Monialainen palveluasuminen on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville asiakkaille, joilla on yleensä liikuntavamman lisäksi muita merkittäviä toiminnan rajoitteita, kuten käyttäytymisen haasteita esim. aivovamman tai mielenterveys- ja päihdeongelmien vuoksi. Asiakaslähtöinen asumismuoto korostaa toimintaa, jossa asiakas saa olla osallisena ja vaikuttaa omaan elämäänsä tukenaan moniammatillinen asiantuntijaverkosto.

Voit vaikuttaa

Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut sekä itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös syventämään ammattitaitoasi, kehittämään omaa työtäsi sekä yhteisiä toimintatapoja.

Edellytämme sinulta

  • Lähihoitajan pätevyyttä sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • suoritettua hygieniapassia
  • Kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä
  • Eduksi luemme yhteisöhoidollisten menetelmien osaamisen, voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen ja hygieniapassin.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltä asiakaspalveluhenkistä ja ennakkoluulotonta asennetta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Etsimme henkilöä, jolla on hyvä paineensietokyky ja joka näkee arjen vaihtelun sekä asiakasryhmän erityislaatuisuuden rikkautena.

Mikäli olet asiakaskeskeinen, vastuuntuntoinen, positiivinen työntekijä sekä omaat vahvan kuntouttavan, osallistavan ja yhteistoiminnallisen työotteen, niin saatat olla etsimämme ammattilainen.

Tarjoamme sinulle

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tuemme työhyvinvointia mm. Edenred-liikunta- ja kulttuuriedulla ja työnohjauksella. Käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Värttö p. 044 5512436.

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 28.3.2019 klo 22 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

Ole nopea! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 14.03.2019 21:00Hakuaika päättyy: 28.03.2019 22:00