Lähihoitaja, Jätkäsaaren Validia-talo, Helsinki

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Jätkäsaaren Validia-taloon

LÄHIHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian. Kyseessä on 3-vuorotyö.

Maaliskuussa 2017 avattiin Helsinkiin Jätkäsaareen ainutlaatuinen eri-ikäisiä ihmisiä yhdistävä Sukupolvienkortteli, jossa on tilat ja toimintamalli asukaslähtöiselle, monisukupolviselle ja kansainväliselle kortteliasumiselle. Lisää Sukupolvienkorttelista luettavissa osoitteessa http://sukupolvienkortteli.fi/.

Jätkäsaaren Validia-talo toimii osana Sukupolvienkorttelia. Vaikeasti liikuntavammaisten henkilöiden palveluasumiseen tarkoitettuja asuntoja on yhteensä 20. Validia Asuminen osallistuu korttelin toiminnan ja palvelujen kehittämiseen muiden toimijoiden ja asukkaiden kanssa.

Työtä ihmisten kanssa

Lähihoitajan työ on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lähihoitajana olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa, joka päivä. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Teemme työtä ihmisläheisellä asenteella ja kuntouttavalla työotteella. Kaikkein tärkeintä on jokaisen arvokas elämä – ja se onkin kaikkien työntekijöidemme ykköstehtävä.

Voit vaikuttaa

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Edellytämme sinulta

  • sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain mukaista pätevyyttä
  • rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut: tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä, tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia ja käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa palveluesimies Paula Sarmesto ainoastaan sähköpostitse paula.sarmesto@validia.fi

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 28.3.2019 klo 22.00 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry

 

Hakuaika alkaa: 14.03.2019 21:00Hakuaika päättyy: 28.03.2019 22:00