Tuntityöntekijöitä (lähihoitaja, hoiva-avustaja, alan opiskelija tms.), Oulu

Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Oulun Validia-taloon

Lähihoitajia, hoiva-avustajia, alan opiskelijoita tms.

tarvittaessa töihin kutsuttaviksi sijaisiksi. Työt sijoittuvat joko palveluasumiseen, yksikön muihin toimintoihin (monialainen palveluasuminen, arvioiva tai valmentava asuminen ja määräaikainen asuminen) tai avopalveluihin (kotihoito, kotisairaanhoito ja henkilökohtainen apu). Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Työtä ihmisten kanssa

Työmme on liikuntavammaisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaan.Sinä olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisessa, joka päivä. Yhteistyö eri viranomaisten ja omaisten kanssa on osa työtäsi. Teemme työtä ihmisläheisellä asenteella ja kuntouttavalla työotteella. Kaikkein tärkeintä on jokaisen arvokas elämä – ja se onkin kaikkien työntekijöidemme ykköstehtävä.

Edellytämme sinulta

  • sosiaali- tai terveysalan koulutusta (myös opiskelijat huomioidaan)
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, luotettavuutta ja halua oppia uutta.
  • Työssä vaaditaan myös joustavuutta, aktiivista työotetta sekä kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Tarjoamme sinulle

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut sekä itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Maija Väänänen ainoastaan sähköpostitse maija.vaananen@validia.fi

Voit hakea tehtävään täyttämällä sähköisen hakemuksen 24.1.2019 klo. 22 mennessä osoitteessa www.validia-asuminen.fi/rekry. Haastattelut pidetään 22.-23.1.2019 tai erillisen aikataulun mukaan.

Toimi nopeasti! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 10.01.2019 10:00Hakuaika päättyy:24.01.2019 22:00